Stichting Walkyre Echo's​

Missie NOORD op de schaal van Richter

‘NOORD’ –een titel die werkt. Wij willen dat Groningen ‘gezien’ wordt, op waarde wordt geschat.

Dit tegen het decor van een prachtige provincie met een gevarieerd landschap én de actuele geschiedenis: de aardbevingen.

We willen met veel zorg en betrokkenheid van de Groningers zelf, de problematiek op de kaart zetten. Daarnaast is kracht, innovatie en initiatief nemen een belangrijke eigenschap van Groningen om uit te dragen!

Draagvlak creëren is voor ons hierbij een belangrijk speerpunt.

Met de multimediale voorstellingen Walkyre Echo’s in 2011, Terugkeer naar Gaia in 2014 en Onderweg naar later  2016, heeft creator Geke Hoogstins i.s.m. Stichting Walkyre Echo’s bewezen op professionele wijze een meerwaarde in de Drentse cultuur- en theaterwereld te zijn.

Zowel financieel (ruim 35% eigen inkomsten) als promotioneel (alle voorstellingen uitverkocht) waren de voorstellingen een succes. De voorstelling Onderweg naar later ( Emmen 2016), heeft ook landelijk een zeer goede pers gekregen (AD, Telegraaf, Musicalworld) en is als zeer professioneel en een aanwinst voor de noordelijke theaterwereld genoemd.

Uw gift is aftrekbaar

Stichting Walkyre Echo’s is een door de belastingdienst erkende ANBI Stichting. Dit betekent dat uw gift, onder voorwaarden, aftrekbaar is. Meer informatie hierover leest u via deze link.

Bestuur Stichting Walkyre Echo's

Het bestuur van de Stichting Walkyre Echo’s is eindverantwoordelijk voor de voorstellingen die namens de stichting worden verzorgd. Het bestuur van de Stichting Walkyre Echo’s bestaat uit 4 leden en vergadert maandelijks.

Toine van Bijsterveldt

voorzitter

Ger Wind

secretaris

Jan Albert Westenbrink

penningmeester

Harm Post

bestuurslid